SUMMER HAS BEGAN!

25. huhtikuuta 2018

Aurinkoista keskiviikkoiltaa! Niin on taas 10 päivää vierähtänyt, jonka aikana kesä ehti täällä jo alkaa. Viime postauksessa mainitut aurinkoiset päivät siis senkun parani, ja oikeestaan koko viikon on ollut superlämmintä, helteistä ja aurinkoista muutamaa sadekuuroa lukuunottamatta. Oon ehtinyt palaa jo useista eri kohdista - aurinkorasvan läträyksestä huolimatta - ja siitä on tullutkin täällä pieni vitsi, kuinka suomalaiset on ihan omaa luokkaansa tän auringonoton kanssa :-D Mutta all in all, kesä alkoi tänä vuonna siis jo huhtikuun puolivälissä, enkä pane ollenkaan pahakseni! 

Viime viikolla ehdittiin myös pyörähtää päiväreissulla Italian Triestessä, joka oli i-h-a-n-a. Parin tunnin ajomatkan jälkeen oltiin ihan eri ilmastossa, luonnossa ja kulttuurissa, ja meri oli ihan uskomaton. Johonkin päin Italiaa on kyllä ehdottomasti päästävä vielä uudestaan ennen kotiinmenoa, niin harmittavan lyhyeks meidän visiitti jäi matkaseurueen kiireistä johtuen. Ja gelatolle menetin ihan sydämeni - maailman parasta jätskiä!

Muuten päivät onkin menneet lähinnä auringosta ja seurasta eri tavoilla nauttien. Eilen mm. grillattiin yhden paikallisen opiskelijan kaverin kesäasunnolla, joka muistutti tosi paljon suomalaista kesämökkiä. Yksityisyyttä ja tilaa ei ollut yhtä paljon, ja oltiin aika lailla ison tien varressa, mutta järvi, laituri, polkuvene ja grillaus auttoi kyllä pääsemään mökkeilyfiilikseen. Tuli ehkä himpun verran ikävä juhannusta ja harmitus siitä, että tänä vuonna suomalainen juhannus jää väliin, mutta onneks juhannus on joka vuosi! Perjantaina aamusta suunnataan Graziin yhdeksi yöksi tyttöporukalla, joten tiedossa on taas pientä maisemanvaihdosta! Ei siis edelleenkään mitään valittamista yhtään mistään, elämä on aika mahtavaa just nyt. 💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti