GIRLS' TRIP TO GRAZ

4. toukokuuta 2018

Heippa! Viikko sitten oltiin tyttöjen kesken yhden yön reissulla Itävallan Grazissa, joka on tunnettu opiskelijakaupunkina viiden yliopistonsa ansiosta. Oli superpiristävää ottaa pieni irtiotto tutuista piireistä, ja lähtee vähän pienemmällä porukalla pitämään hauskaa ja explooraamaan taas yhtä uutta kaupunkia. Graz osoittautui oikein kauniiksi ja siistiksi kaupungiksi, jossa olis voinu kyllä viettää aikaa pidempäänkin. Yövyttiin Bed&Breakfestissa, joka oli ihan kunnon hotellin tasonen melko keskellä kaupunkia. Ehdittiin vuorokauden aikana kiertää kauppoja, vaeltaa jalkamme kipeiksi keskustassa sekä syödä ja juoda hyvin. Saavuttiin aikasin perjantaiaamuna, joten ehdittiin molempina aamuina syödä kunnon aamupalat hyvissä mestoissa, mikä teki monien dormiaamupalojen (lue: jogurtin/leivän/munan) jälkeen suuuuperhyvää. 

Samaisella reissulla pläänättiin tyttöjen kanssa jo vaikka mitä kivaa ajalle, kun vaihto on ohi, ja nyt oon ihan todella innoissani sekä näistä tyypeistä että siitä, että mä pääsen ihan oikeesti myöhemmin vielä tapaamaan näitä toisella puolella maapalloa. Tai siitä ainakin yritetään pitää kiinni! Yks ja ehkä mun ainut toive vaihdolta oli saada ystäviä, joiden luona voisin vierailla myöhemmin tän kaiken päätyttyä. Kotimatkalla Grazista tajusin, että toive taitaa olla toteutunut, ja ens vuonna mä syön aamupalaa näiden ihanien naisten kanssa Yhdysvaltojen taivaan alla. 😍 Elämä on aika siistiä, eikö? 

Täällä valmistaudutaan iltaluennolle ja viikonlopun viettoon, joten sitä samaa toivotan myös sinne ruudun toiselle puolelle! Aina muuten reissulta palaessa tulee katottua kuvia ajatuksella "tässäkö nää kaikki oli?" vaikka paikan päällä kuvittelee ikuistavansa about kaikkea. Loppuun siis pari kuvaa meidän reissulta, adios! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti