LOPPUKIRI ALKAKOON

16. kesäkuuta 2018

Siis voitteko uskoa, 2 viikkoa ja eka yö koti-Suomessa on jo takana?! Aika on menny ihan älyttömän nopeesti, ja loppulaskenta on nyt todellakin alkanut. Mulla on jäljellä yks kokonainen viikonloppu, ja öitäkin kohta enää kahden käden sormilla laskettava määrä. Tulin purkamaan tähän postaukseen satunnaisia kuvia viime viikoilta, kun niitä aina kertyy enemmän kun ehtis blogiin postailla! :-) 
1. Mun iskä ja äitipuoli lähti just tänään Suomeen viikon Itävallan reissun jälkeen, ja ehdittiin nähdä ja tehdä vaikka mitä! Torstaina ajettiin Saksan puolelle Kotkanpesään, jossa sääherra ei ollut yhtään meidän puolella, niinkun kuvasta näkee. Hitlerin "lomamökistä" olis siis kuulunut nähdä Alppien yli, mutta koska keli oli pilvinen ja täynnä sumua, ei nähty yhtään mitään. Paikka oli silti kokemisen arvonen! 2. Tällä viikolla käytiin sit yhdessä myös vihdoin ja viimein läheisessä näkötornissa, josta näkee koko Wörtherseen järven ja lähikylät, ja maisemat oli kyllä ikuistamisen arvoset! 3. Viime viikon perjantaina koitti ensimmäiset hyvästit, kun Ahmed suuntas uusiin haasteisiin Berliiniin. Sanottiin heipat meidän jengin ehdottomalle huumorimiehelle, minkä ehkä näkee tästä yhteiskuvastakin 😄 4. Wienissä ehdin pyörähtää viikko sitten uudelleen, kun menin iskää ja Heliä sinne vastaan, ja myös niiden kanssa tsekattiin paikallinen huvipuisto Präter!

5. Helteisistä ja aurinkoisista päivistä on kyllä tullu nautittua täysin rinnoin, ja ei oo mitään parempaa kun suppailla (lue: ottaa aurinkoa) keskellä turkoosia järveä hyvässä seurassa! 6. Niin, ja mitä tulee näihin kesäiltoihin täällä..? Kattoterassi, sangriaa, beer pongia ja rentoa chillailua - tätä comboa tulee todellakin ikävä. 7. Historian havinaa Kotkanpesässä. Karu ajatus, että tota samaista käytävää pitkin on kävellyt myös yks Euroopan suurimmista rikollisista ikinä. 8. Vaikka jouduttiinkin ihailemaan tossa taustalla ollutta maisemaa vaan kuvista, niin seura oli mitä parhainta! Oli niin ihanaa kruisailla pitkin Itävallan vuoristoteitä perheen kanssa ja vaihtaa kunnolla viime kuukausien kuulumiset. Vaikka en oo kokenu täällä koti-ikävää, niin huomas kyllä, että ikävä oli ollut! 💙

Nyt sitten kaikki mehut irti vikasta kahdesta viikosta, näitä aikoja tullaan muistelemaan vielä kiikkustuolissakin! Vaikka edessä on myös haikeat 2 viikkoa, koska hyvästejä jätetään vähän väliä jollekin, niin aiotaan silti nauttia joka hetkestä. Palataan, ciao! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti